✓ Geen recept nodig ✓ Snel en discreet verzonden ✓ Veilig betalen via ideal of bankoverschrijving.

XANAX-kopen-alprazolam-bestellen

XANAX (ALPRAZOLAM) 0.5 MG

Xanax werkt rustgevend, vermindert angstgevoelens, ontspant spieren en maakt suf. Bij angstgevoelens en gespannenheid, onder andere bij paniekstoornis of sociale fobie. Binnen een half tot 1 uur na inname van de Xanax wordt u rustiger. Dit houdt 6 tot 8 uur aan. Een Xanax tablet met vertraagde afgifte kan tot 24 uur doorwerken. Bij angstgevoelens niet langer gebruiken dan enkele weken achter elkaar. Bij sociale fobie of paniekstoornis moet u het vaak een half jaar of een jaar gebruiken. Als u xanax dagelijks gebruikt, kunt u er afhankelijk van worden.
GEBRUIK

Verdeel de tabletten gelijkmatig over de dag. Dus bij 3 keer per dag om de 8 uur. Ongeacht voor welk doeleinde het medicijn word gebruikt.
Angstgevoelens en gespannenheid

Gebruik u Xanax langer dan 2 maanden achter elkaar dan wordt het sterk afgeraden. Er is dan te veel kans dat u afhankelijk van Xanax wordt. Dit betekent dat u ontwenningsverschijnselen krijgt als u stopt met het gebruik. Probeer ook op een andere manier uw angst en spanning te verminderen. Vraag uw arts om advies. Gebruikt u Xanax samen met een antidepressivum? Dan is het meestal de bedoeling dat u binnen enkele weken afbouwt, omdat dan het antidepressivum begint te werken.
Paniekstoornis, sociale fobie of algemene angststoornis

Na 3 maanden moet duidelijk zijn of dit medicijn goed bij u werkt. De behandeling duurt vaak een half jaar tot een jaar. Daarna moet u de dosering gedurende 3 maanden afbouwen.
BIJWERKINGEN EN BELANGRIJKE INFO

Behalve het gewenste effect kan Xanax zoals alle middelen bijwerkingen geven. De meest voorkomende bijwerkingen zijn de volgende: vooral de eerste weken treden ze op denk hierbij aan, sufheid, vermoeidheid en minder vaak ook slaperigheid. Hierdoor zijn uw reactie- en concentratievermogen verminderd. Ongelukken kunnen makkelijker plaatsvinden: in het verkeer of tijdens uw werk.